Şehit Muhammed Yalçın Anaokulu

Vizyon: Şehit Muhammed Yalçın Anaokulu çocukların gelişim düzeylerini temel alarak çocuk merkezli, yeteneklerinin gelişmesini sağlayan, yaratıcı ve eleştirel düşünen, toplum bilinci ve sorumluluklarının farkında olan, çocukların ve kurumun e-güvenliğini ön planda tutan, kültürel değerlere önem veren bir kurumdur.

Misyon: Şehit Muhammed Yalçın Anaokulu’nda çocuklar yaparak yaşayarak elde ettikleri deneyimler, aile katılımları, projelerle okulun tüm koşullarından faydalanarak çocukların gelişimlerini en üst düzeye çıkartmayı hedeflemiştir.

Başarılar: S.O.S Projesi, Minik TEMA projesi, Okullarda Orman Projesi, Beyaz Bayrak-Beslenme Dostu Okullar Projeleri okulumuzda sürdürülmektedir. Bu alanlarda okulun sertifikaları bulunmaktadır.

Saatler: SABAH GRUBU: 08.00-13.00 ÖĞLEN GRUBU: 13.00-18.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: S.O.S Projesi, Minik TEMA projesi, Okullarda Orman Projesi sertifika programlarına üyeyiz.
Proje Çalışmaları: S.O.S Projesi, Minik TEMA projesi, Okullarda Orman Projesi, Beyaz Bayrak-Beslenme Dostu Okullar Projeleri okulumuzda sürdürülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-Twinning projeleri uygulanmaktadır.

Telefon - 0 312 2795551

WEB - https://tokipapatyaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Tunahan Mh.240.Sk.No6 5. Etap Eryaman Etimesgut/Ankara

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Okulumuz Alışveriş Merkezlerine, metroya ve toplu taşıma imkanlarına yakın bir konumda yer almaktadır.

Adres - Tunahan Mh.240.Sk.No6 5. Etap Eryaman Etimesgut/Ankara

Ulaşım KIZILAY´DAN 521 NOLU VE SIHHIYE´DEN 520 NUMARALI OTOBÜSLER OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızılay´a 31 Km. Ulus 28 Km - İlçe MEM’e 8 Km. Belediyeye 9 km. Kaymakamlığa 9 km